För information angående Elitlaget Häst 2016:

Kontakta Royne Zetterman 070/939 49 93 eller Stefan Sjögren 070/968 67 19.

Här kommer information angående Div 1 lag ponny 2016:

Nu är det är dags att anmäla sitt intresse av att rida i Skyrups allsvenskelag. Under våren ska vi rida i div 1. Omgångarna går v10, v14 och v17.

Målet är att kvala Skyrup till eliten, så vi ska se till att ha ett riktigt bra div 1 lag. Vi vill så klart få med så många ponnyryttare som möjligt.

Div 1 har två kval som går i LB och en final som går i LA. För att vara aktuell i laget så behöver du ha startat LA och vara säker i LB.

Till hösten kommer vi att rida div 2, där går kvalen i LC. Anmäl ditt intresse till att rida i laget redan nu, så hör jag av mig när det börjar närma sig så kan vi träffas och lära känna varandra.

Anledningen till att det kan vara bra att redan nu tänka på om man vill rida i lag eller inte, är att Skånedistriktet har infört obligatoriska träffar för alla som ska rida div 2. De rekommenderas för lagryttare, föräldrar och lagledning i div 1. De är inte obligatoriska för div 1, men det kan vara ett bra sätt för oss att träffas och lära känna varandra.

Träffarna hålls dessutom av Andy Swärd och kostar inget. Så det är en bra möjlighet att få en kickstart och bygga en bra laganda! Träffarna hålls 15/2, 22/2 och 29/2. Sista anmälningsdag till träffarna är 24 januari. Mitt förslag är att så många som möjligt anmäler sig till träffen i Helsingborg måndagen 22 februari. Detta sedan vi är lite utspridda i landet, och Helsingborg är lätt att komma till även om man kommer väster, och norrifrån.

Jag vill gärna ha er anmälan så snart som möjligt, helst innan sista januari, så vi kan få kontakt och planera eventuella lagaktiviteter.

Nu kör vi!

Hör av er till Lotta Bramefelt, lotta.bramefelt@telia.com, 0767/960626

För den som är intresserad av mer information:

Länk till Skånedistriktet med information om ponnyträffarna (det står 2014 i länken med du kommer till utbildningnar 2016 ändå):

http://www3.ridsport.se/Distriktssajter/Skane/Utbildning/Utbildningar2014/

Länk till Skånedistriktet med seriebestämmelser:

http://www3.ridsport.se/Distriktssajter/Skane/Tavling/Seriebestammelser/

Länk till SvRF bestämmelser div 1:

http://www3.ridsport.se/ImageVaultFiles/id_34804/cf_559/Mall_f-r_Div_I_Hoppning_ponny_2014.PDF